MU: 60 milliós ajánlatot utasítottak el De Geáért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 08:55
null
David de Gea egyelőre nem köszön el az MU-tól (Fotó: AFP)
A Sky Sports megbízható forrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy a Manchester United elutasította a Real Madrid 60 millió fontos ajánlatát, melyet David de Geáért tett a spanyol klub.

 

De Gea 2015 nyarán percekre volt a távozástól, akkor azonban a transzferhez szükséges papírokat valamelyik klub nem küldte el idejében, ezért a kapus maradt a manchesteri együttesnél, és ha már így tett, 2019-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

Az azóta eltelt időszakban több alkalommal is szóba hozták a Reallal, tényleges lépés azonban nem történt a fővárosiak részéről – egészen mostanáig. A Sky Sports ugyanis arról számolt be, hogy Florentino Pérezék megtették első, 60 millió fontos ajánlatukat, amit viszont elutasított az MU. Az angol portál forrására hivatkozva hozzáteszi, a 26 esztendős futballista jelenleg boldog a Unitednél, és nem tervezi a váltást, ezért a Real Madridnak nem lesz könnyű dolga, ha valóban meg akarja szerezni.

David de Gea 2011 nyarán az Atlético Madridtól szerződött az MU-hoz. Az angol klubbal – melynek színeiben több mint 200 tétmérkőzésen szerepelt eddig – nyert bajnoki címet, FA-kupát, Ligakupát, Európa-ligát és három alkalommal angol Szuperkupát (Community Shield).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik