MU: 100 milliót Pogbáért? – Scholes szerint nem ér annyit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.23. 14:44
Paul Scholes szerint korábbi csapata, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United rosszul dönt, ha 100 millió eurót ad Paul Pogbáért az olasz Juventusnak.

„Nagyon tehetséges fiatal futballista volt, játszottunk is együtt, láttam, mennyire jó – mondta Scholes a sportwitness.co.uk-nak. – Talán egyszer vagy kétszer kapott lehetőséget az első csapatnál, de ha jól tudom, túl sok pénzt kért.”Scholes a sportwitness.co.uk-nak. – Talán egyszer vagy kétszer kapott lehetőséget az első csapatnál, de ha jól tudom, túl sok pénzt kért.”

„Az ő korában ez túlzott elvárás volt, előbb bizonyítania kellett volna az első keretnél. Igaz, hogy azóta sok mindent elért, rengeteget fejlődött, ezt mutatja az is, hogy százmillió eurós összegekről beszélnek vele kapcsolatban.”

„Ugyanakkor nem hiszem, hogy annyit érne. Ennyi pénzért olyan játékost akarsz, aki ötven gólt szerez egy szezonban, mint Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. Pogba a közelükben sincs, nem ér ennyit.”

A L'Équipe értesülése szerint Manchester United, a Juventus és Paul Pogba már megegyezett egymással, ígya francia labdarúgó a torinóiaktól a manchesteriekhez igazol át, még ezen a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik