Monaco: elképesztő, 142 milliós ajánlat Mbappéért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.02. 10:57
Angol sajtóhírek szerint az Arsenal 142 millió eurót készül ajánlani a Monaco fiatal sztárjáért, Kylian Mbappéért. A hírek szerint Arsene Wenger a játékos édesapjával is felvette már a kapcsolatot.

A nyár egyik legnagyobb átigazolási slágere Mbappé szerződtetése lehet – már ha egyáltalán távozik Monacóból a 18 éves támadó.

Úgy tűnik, hogy az Arsenal bankot robbant és 142 millió euróval kopogtat a hercegségbeliek ajtaján.

Az angol sajtó arról ír, hogy Arsene Wenger már fel is vette a kapcsolatot a fiatal játékos édesapjával, Wilfried Mbappéval, hogy meggyőzze őt, fiának a legjobb fejlődési lehetőséget jelenleg az Arsenal kínálja.

Mint arról beszámoltunk, a Monaco néhány nappal ezelőtt mutatta be új hazai szerelését. A képen Mbappé is rajta van, akinek kézmozdulata sok mindent elárulhat.

 

Kép: még több piros - ilyen a Monaco új hazai meze! - NSO

Itt a nyár, a külföldi labdarúgócsapatok sorra mutatják be új mezeiket. Ezúttal a francia bajnokságban első helyen végző Monaco leplezte le a 2017-2018-as szezonban használatos dresszt. A korábbinál nagyobb hangsúlyt kap a piros szín, valamint a bajnoki címre emlékeztető jelvény is helyet kapott a mez ujján.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik