MC: Guardiolának átigazolási rekordot kell döntenie „egyik kedvencéért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.06. 16:51
A Sky Sports értesülései szerint Pep Guardiola nincs megelégedve a Manchester City védelmével, ezért a nyáron mindenképpen szeretné megerősíteni – erre pedig egyik kedvenc játékosát szemelte ki.

A Manchester City az elmúlt években rengeteg pénzt áldozott hátvédekre, elég csak a 30 millió euróért igazolt Eliaquim Mangalát és a 45 milliós Nicolás Otamendit említeni.

Nos, a Manchester Citynek egy újabb méregdrága hátvédre fáj a foga, Leonardo Bonuccira.

A Juventus olasz válogatott hátvédjéért első körben 38 millió fontot ajánlott a Manchester City, ezt már vissza is utasította a torinói klub.

De itt nem ér véget a történet, a kiapadhatatlan forrásokkal rendelkező angolok nem hátrálnak meg, a The Guardian szerint egy 51 millió fontnak megfelelő ajánlattal nyitnának új offenzívát.

Pep Guardiola különösen rajong Bonucciért. Amikor tavasszal a Bayern Münchennel a Juventus ellen csatázott a BL-ben, akkor „egyik kedvenc játékosának” nevezte a kiváló hátvédet.

A Juventus egyértelműen együtt tartaná félelmetes hátvédtrióját (Barzagli, Bonucci, Chiellini), de 51 millió font rengeteg pénz, még egy anyagilag olyan stabil klubnak is, mint a Juventus. Ha a második összegre rábólintanának Torinóban, Leonardo Bonucci 29 évesen lehetne a világ legdrágább hátvédje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik