Maró sav – ezt szánta péntekre Mourinho Wengernek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.25. 17:46
null
Név nélkül, de Mourinho megint „megkínálta” Wengert (Fotó: Action Images)
Finoman fogalmazva is maró megjegyzéseket tett José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere pénteki sajtótájékoztatón Arsene Wengerre, az Arsenal szakvezetőjére – igaz, „nemezisét” nem nevezte meg, de elég könnyen kitalálható, kire vonatkoztak a mondatok.

Mourinhót a Premier League menedzsereire nehezedő nyomásról kérdezték a sajtótájékoztatón (Steve McClarent, a londoniakkal szombaton megmérkőző Newcastle United trénerét felhozva példának), mire a következő tiráda érkezett.

„Ebben az országban egyetlen menedzser van, akire nem nehezedik semmiféle nyomás. Mindenki máson hatalmas. Steve nyomás alatt van, ahogy Brendan Rodgers is, Manuel Pellegrini is, mindenki. Nem veszíthetünk meccseket, nem maradhatunk el a célkitűzésektől, így aztán együtt érzek minden edzővel, aki hasonló helyzetbe kerül. Nehéz munkánk van. Van azonban egy menedzser, aki valamiféle okból nincs ezen a listán – jó neki!” – kezdte Mourinho.

Amikor Mourinhót megkérdezték, hogy megnevezné-e a menedzsert, csak körülírás jött, nem a leghízelgőbb fajtából, no meg egy megjegyzés – „úgyis tudják”.

„Ő az, aki bírózhat a meccs előtt, bírózhat a meccs után, lökdöshet másokat a technikai zónában, sírhat reggel, sírhat délután, úgysem történik semmi. Nem ér el semmit, de megtartja az állását, amelyben ő lehet a király. Valódi privilégium ez.”

ANGOL PREMIER LEAGUE
7. FORDULÓ

Szeptember 26., szombat
13.45: Tottenham Hotspur–Manchester City (Tv: DIGI Sport1)
16.00: Leicester City–Arsenal (Tv: DIGI Sport1)
16.00: Liverpool–Aston Villa
16.00: Stoke City–AFC Bournemouth
16.00: West Ham United–Norwich City
16.00: Manchester United–Sunderland
16.00: Southampton–Swansea City
18.30: Newcastle United–Chelsea (Tv: DIGI Sport1)
Szeptember 27., vasárnap
17.00: Watford–Crystal Palace (Tv: DIGI Sport1)
Szeptember 28., hétfő
21.00 West Bromwich Albion–Everton

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik