MU: Modric után Marchisio is a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.31. 11:55
A Corriere dello Sport tudomása szerint a Manchester United újabb középpályásért szállt harcba az átigazolási piacon, ezúttal a Juventus olasz válogatott labdarúgóját, Claudio Marchisiót szeretné megszerezni. David Moyes állítólag 30 millió eurót sem sajnálna az olasz bajnoki címvédő saját nevelésű játékosáért, ez az ajánlat már meg is érkezett Torinóba.

Keddi angol lapértesülések szerint a Manchester United mindeközben a Real Madridot erősítő Luka Modricért is élénken érdeklődik, miután Thiago Alcántarát és Cesc Fabregast sem sikerült elcsábítani Barcelonából. Luka Modricért is élénken érdeklődik, miután Thiago Alcántarát és Cesc Fabregast sem sikerült elcsábítani Barcelonából.

A 27 éves Marchisio távozása már májusban is felvetődött az olasz sportsajtóban, akkor így nyilatkozott egy esetleges – manchesteri – költözésről.

„Hallottam és olvastam olyan híreket, amelyek szerint a Juventus nem ragaszkodik hozzám, de a klub részéről nem kaptam ilyen tájékoztatást, sem más kluboktól ajánlatot. Ha már nem leszek fontos a Juventusnál, természetes, hogy más csapat után kell néznem. Ha megkeresne akár a Manchester United akár a Monaco, büszkeséggel töltene el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik