Manchester United: Rooney újra edzett, a Rangers ellen játszhat holnap

Vágólapra másolva!
2010.09.13. 13:35
Wayne Rooney jó hangulatban vett részt ma délelőtt a Manchester United edzésén, és várhatóan az Everton elleni bajnoki kihagyása után a Rangers ellen már a kezdőcsapatban kap helyet a Bajnokok Ligájában.

Mint beszámoltunk róla, a „vörös ördögök" magánéleti botrányba keveredett támadója Sir Alex Ferguson menedzser indoklása szerint azért nem játszott a hétvégén, mert korábbi csapata szurkolóitól túl nagy füttykoncertet kapott volna. Egyes hírek szerint azonban a skót szakember büntetésből hagyta ki a feleségét megcsaló játékost.Mint beszámoltunk róla, a „vörös ördögök" magánéleti botrányba keveredett támadója Sir Alex Ferguson menedzser indoklása szerint azért nem játszott a hétvégén, mert korábbi csapata szurkolóitól túl nagy füttykoncertet kapott volna. Egyes hírek szerint azonban a skót szakember büntetésből hagyta ki a feleségét megcsaló játékost.

Az Achilles-ínjával bajlódó Michael Carrick nem gyakorolt a társakkal, de a világbajnokságon térdszalagsérülést szenvedő Rio Ferdinand teljes értékű edzésmunkát végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik