MU: Ferguson reméli, hogy Hargreaves a hajrában visszatérhet

Vágólapra másolva!
2010.03.25. 15:10
Owen Hargreaves, a Manchester United hosszú ideje sérült angol válogatott középpályása elkezdi az edzéseket az első csapattal, és Sir Alex Ferguson reméli, hogy segíthet a klubnak a bajnoki hajrában.  

Owen Hargreaves 18 hónap után a múlt héten játszott először mérkőzést, a United tartalékcsapatában kapott helyet a Burnley elleni, 2–0-s győzelemmel véget ért meccsen. Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök" menedzsere elmondta, a középpályás ma este már nem kap szerepet Ole Gunnar Solskjaer együttesében, helyette az első csapat keretével tréningezik.

„Szeretnénk, ha visszatérhetne, mivel tapasztalt játékos, és sokat segíthetne nekünk a hajrában, amikor nagyon fontos az erős, egészséges keret" – mondta a skót menedzser a középpályásról, aki 2008 szeptembere óta nem lépett pályára a United nagycsapatában.

A térdproblémákkal bajlódó Hargreaves a Bajnokok Ligájában biztosan nem játszhat, ugyanis az MU nem nevezte be a sorozat kieséses szakaszára, azonban a bajnokság hajrájában segítheti a címvédőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik