Manchester United: Ferguson a 100. bajnoki gólját szerző Scholest dicséri

Vágólapra másolva!
2010.03.06. 21:54
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy csapata 1–0-ra legyőzte a Wolverhamptont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában – főleg annak ismeretében, hogy az újonc előtt a hosszabbításban adódott egy hatalmas lehetőség.

„Már a legrosszabbtól tartottam – elevenítette fel Sam Vokes hajrábeli ziccerét Sir Alex Ferguson a United televíziócsatornájának. – Olyan ziccer volt, amilyet minden csapat szeretne kialakítani, szerencsére Vokes nem értékesítette. Wolverhamptonban nehéz jó eredményt elérni, a tabella alsó felén tanyázó csapatok nagyon keményen küzdenek. De úgy gondolom, mi játszottunk jobban és megérdemelten győztünk – fontos győzelem ez, és örülök, hogy egy újabb idegenbeli meccsen vagyunk túl."

A skót menedzser a győztes gólt szerző Paul Scholest is dicsérte, kiemelve, hogy a „vörös ördögök" 35 éves középpályása pályafutása 100. bajnoki gólját szerezte (a korábbi angol válogatott 436 bajnokin lépett pályára).

„Scholes csodálatos játékos, és az, hogy középpályás létére eljutott 100 gólig, hihetetlen teljesítmény. Az utóbbi időben inkább visszavont pozícióban játszatjuk, emiatt nem tud annyira gólveszélyes lenni, mint fiatalabb korában. Örülök, hogy előtte adódott a lehetőség, mivel ő érdemelte meg a legjobban" – mondta Ferguson, aki hozzátette, 18 hónap után most játszott először együtt az MU hátsó négyese.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik