Manchester United: De Gea hosszú távú szerződést írhat alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 11:21
Angol sajtóértesülések szerint David de Gea, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa hamarosan hosszú távú szerződést ír alá a „vörös ördögökkel”.

Az elmúlt napokban napvilágot láttak olyan pletykák, hogy a Real Madrid szerződtetné De Geát, a legfrissebb információk szerint azonban még tárgyalásig sem jutnak el majd a csapatok. A spanyol futballista ugyanis hamarosan ötéves szerződést írhat alá a Manchester Uniteddel. a Real Madrid szerződtetné De Geát, a legfrissebb információk szerint azonban még tárgyalásig sem jutnak el majd a csapatok. A spanyol futballista ugyanis hamarosan ötéves szerződést írhat alá a Manchester Uniteddel.

Ugyanakkor – a hírek szerint – De Geának nem jött rosszul a királyiak érdeklődése, mivel ez megdobhatja a fizetését. A Metro úgy tudja, hetente 120 ezer fontot kaphat ezentúl.

A kapust ma már a Premier League egyik legjobbjának tartják, a 2013–2014-es idényben egy bajnokit, egy FA-kupa- és egy Ligakupa-meccset leszámítva mindig vele kezdődött a manchesteriek összeállítása, és összesen 20 találkozót hozott le kapott gól nélkül. A transfermarkt.de szerint a piaci értéke 18 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik