Manchester United: Carrick hosszabbított a bajnokcsapattal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.22. 11:44
null
Carrick megtalálta a számítását Manchesterben (Fotó: Action Images)
A Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Michael Carrickkel. Az új megállapodás értelmében a középpályás 2015-ig marad a „vörös ördögöknél".

 

A 32 éves angol játékos kontraktusába további egyéves szerződéshosszabbítási opciót is belevettek. Könnyen elképzelhető tehát, hogy a játékos 2016-ban a manchesteri klubból vonul majd vissza.

„Elégedett vagyok azzal, hogy Michael szerződést hosszabbított. Azalatt a rövid idő alatt, amit eddig a klubnál töltöttem nem volt nehéz észrevennem, hogy Michael remekül olvassa a játékot, s remek passzoló képessége van" – mondta David Moyes, a Manchester United menedzsere.

„Remek, hogy hosszabbíthattam ennél a hatalmas klubnál, ahol nagyon élvezem a futballt. A csapat néhány változáson keresztülment, de David Moyes irányítása alatt nagyszerű érzés dolgozni. Már rengeteg trófeát nyertem eddig is és a jövőben szeretnék még több sikert elérni" – vélekedett Carrick.

A 32 éves Carrick 2006 óta erősíti a manchesterieket, azóta ötször lett bajnok a Premier League-ben, valamint egy-egy Bajnokok Ligája- és Ligakupa-győzelem mellett klubvilágbajnokságot is nyert a csapattal

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik