Manchester United: Berbatov biztosan játszik a Liverpool ellen

Vágólapra másolva!
2010.09.17. 15:06
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy Dimitar Berbatov egész biztosan pályára lép majd a vasárnapi, Liverpool elleni rangadón.

Noha az MU skót szakvezetője nem szokta idő előtt elárulni csapata összeállítását, a Liverpool elleni rangadóhoz közeledve kijelentette, hogy Dimitar Berbatov mindenképp pályára lép az ősi rivális ellen.

„Dimitar játszott már jó néhány nagyszerű meccset nálunk. A sajtó sokszor kikezdte, mert sok pénzért igazoltuk, és úgy vettem észre, hogy néha aggódott amiatt, amit róla írnak. Mondtam neki, hogy ne foglalkozzon a sajtóval, és egyelőre nagyon jól teljesít az új szezonban, és egész biztos, hogy vasárnap is játszani fog" – nyilatkozta Ferguson, aki nem győzte hangsúlyozni a Liverpool elleni meccs fontosságát.

„Azt érzem, hogy lassan olyan leszek, mint egy papagáj, de nem győzöm elégszer elmondani: számunkra ez a legfontosabb mérkőzés. Igaz, hogy a Liverpool csütörtökön még Európa-liga-meccset játszott, de pihentetett néhány játékost, így ennek nem igazán lesz szerepe" – tette hozzá a skót szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik