Man. City: Remélem, megnyerjük a bajnokságot – Silva

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 20:02
Ahogy korábban megírtuk: az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City csapatkapitánya, Vincent Kompany a szezon végéig kidőlt. Csapattársa, David Silva szerint fejlődniük kell Kompany hiányában, ha meg akarják nyerni a Premier League-et.

„Kompany a Manchester City kulcsjátékosa és csapatkapitánya. Vele, vagy nélküle, de keményen kell dolgoznunk, hogy kevesebb gólt kapjunk. Ez a feladatunk, amit végre kell hajtanunk, mielőtt túl késő lesz – mondta Silva. – A védekezésből mindenkinek ki kell vennie a részét, csak rajtunk múlik az, hogy ezt hogyan oldjuk meg.”

„Minden csapat megérzi, ha a kapitánya kidől, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik a játékoskeretünk, itt az idő, hogy más is meghatározó szereplővé váljon. Nagyon jó szezont futunk, versenyben vagyunk még az összes trófeáért, és jó lenne, ha ez a szezon végéig így is maradna.”

„Remélem, mi leszünk azok, akik elhódítják a bajnoki címet, persze jó lenne, ha már a szezon vége előtt bajnokok lennénk, de ha az utolsó mérkőzésen dől el javunkra a trófea sorsa, én azt sem bánom.”

„Nagyon izgalmas ez a szezon és nagyon sűrű a tabella eleje. Biztosan éles lesz a verseny a legjobb csapatok között a szezon végéig. Az összes mérkőzés nehéz, mint mindig, de ebben az idényben még nehezebb, elsősorban az idegenbeli találkozók.”

A Manchester City jelenleg harmadik a Premier League-ben három ponttal lemaradva az éllovas Arsenal mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik