Manchester City: kikosarazta az angolokat a sztáredző

Vágólapra másolva!
2015.03.03. 17:43
Pep Guardiola, a német élvonalbeli Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője cáfolta a pletykákat, miszerint a Manchester Cityhez tart.

„Manchester City? Nem keresett meg senki, és nem is számítok ajánlatokra. Remélem, sokáig a Bayern Münchennél leszek. Szerződés köt ehhez a nagyszerű klubhoz, amit mindenképpen ki szeretnék tölteni. Nagyon boldog vagyok itt" – mondta Guardiola.

A spanyol tréner szerződése 2016 nyaráig érvényes a bajor klubnál, amellyel a 2013–2014-es szezonban bajnokságot és Német Kupát nyert, jelenleg pedig nyolcpontos előnnyel áll a Bundesliga-tabella élén.

Korábban beszámoltunk arról, hogy angol lapértesülések szerint megkezdődött az edzőkeresés a Manchester Citynél, miután megingott a vezetőség bizalma Manuel Pellegriniben. A Manchester City egy hét leforgása alatt a Barcelonától és a Liverpooltól is kikapott, a bajnokságban pedig ötpontos hátrányban követi a listavezető Chelsea-t, noha eggyel több mérkőzést játszott.

A The Guardian információi szerint Guardiola az első számú célpont, mellette Rafael Benítez, a Napoli vezetőedzője és Carlo Ancelotti, a Real Madrid mestere került képbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik