Manchester City: hosszabbíthat az angol válogatott támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.18. 17:59
Angol sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City meghosszabbíthatja a csapat egyik sztárja, Raheem Sterling szerződését.

A Sky Sports információi alapján pontatlanok azok a médiában megjelenő hírek, amelyek a játékos és a klub közötti egyeztetések kapcsán patthelyzetről szóltak, és a City sportigazgatója, Txiki Begiristain még szeptember vége előtt tárgyalóasztalhoz ül a futballista képviselőivel.

Sterlingnek 2020-ig van érvényes megállapodása a manchesteri kékekkel, kontraktusa nem tartalmaz egyéves szerződéshosszabbítási opciót. Jövőjével kapcsolatban a csapat menedzsere, Pep Guardiola is megszólalt.

„Köztudomású, hogy elégedettek vagyunk vele, és szeretnénk, ha továbbra is nálunk játszana. A klub ismeri a véleményemet, amit megosztottunk a nyilvánossággal. Ezek után már minden csak a klubon és az ügynökökön múlik.”

Sterling előző szezonja volt a legjobb idénye eddigi pályafutása során: a Liverpooltól 2015-ben a manchesteriekhez szerződő labdarúgó a 2017–2018-as idényben 46 tétmeccsen 23 gólt és 17 gólpasszt jegyzett, míg a világbajnokságon alapember volt az angol válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik