Man. United: Mourinho még két játékost szerződtetne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.07.26. 12:28
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere tovább erősítené csapata keretét – el is mondta, hogyan!

A Manchester United az átigazolási szezonban alaposan megerősítette a keretét – a klub játékosa lett Victor Lindelöf és Romelu Lukaku. José Mourinho elárulta, az MU számára a tervek szerint még korántsem ért véget a transzferidőszak. lett Victor Lindelöf és Romelu Lukaku. José Mourinho elárulta, az MU számára a tervek szerint még korántsem ért véget a transzferidőszak.

„Boldog vagyok a jelenlegi játékosállományunkkal, ám két futballistát még szeretnék igazolni. Sosem titkoltam, hogy az egyik egy középpályás, aki által több variációs lehetőségem lesz, és nagyobb egyensúlyt hoz a gárdába a mezőnyben, míg a másik egy csatár, aki a támadásba ad számomra további lehetőségeket. Valaki olyan, aki elsősorban a széleken tudja nekem ezt biztosítani. Mindenesetre sosem beszélek olyan játékosokról, akik más csapatban futballoznak.”

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek