Man. United: „Hozzátok el a világ legjobb edzőjét, Guardiolát!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 10:53
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi védője, Rio Ferdinand szerint a „vörös ördögöknek” lépniük kell, és meg kell szerezniük a „világ legjobb edzőjét”, Pep Guardiolát.

Sajtóhírek biztosra veszik, hogy a katalán szakember a szezon végén távozik a Bayern München kispadjáról, Rio Ferdinand pedig amondó, ezt a lehetőséget ki kell használni.

„Egy Premier League-csapathoz megy, aztán nem ír alá egy másikhoz. Egy esély van arra, hogy megszerezd őt. Nem megy a Manchester Cityhez és utána a Unitedhez. Nem ír alá a Chelsea, majd azt követően a Unitedhez. Nem fog megtörténni. Egy esélyed van, hogy megszerezd a világ legjobb edzőjét” – mondta Rio Ferdinand. Sajtóhírek biztosra veszik, hogy a katalán szakember a szezon végén távozik a Bayern München kispadjáról, Rio Ferdinand pedig amondó, ezt a lehetőséget ki kell használni.

„Egy Premier League-csapathoz megy, aztán nem ír alá egy másikhoz. Egy esély van arra, hogy megszerezd őt. Nem megy a Manchester Cityhez és utána a Unitedhez. Nem ír alá a Chelsea, majd azt követően a Unitedhez. Nem fog megtörténni. Egy esélyed van, hogy megszerezd a világ legjobb edzőjét” – mondta Rio Ferdinand.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik