Man. United: hazájába adhatják kölcsön a portugál szélsőt

Vágólapra másolva!
2012.12.26. 21:59
Portugáliában folytathatja a pályafutását Bebé, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál szélsője. A 22 esztendős játékos az élvonalbeli Rio Avéhoz szerződhet kölcsönben.

Bebét 2010-ben 7,4 millió fontért szerződtette a Manchester United a portugál Guimaraestől, ám finoman fogalmazva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A „vörös ördögök" egy év vergődés után 2011-ben a Besiktasnak adták kölcsön Bebét, ám Törökországban súlyos térdsérülést szenvedett, és a szezon jelentős részére harcképtelenné vált.

Manchesterbe visszatérve az első csapatban nem számított rá Sir Alex Ferguson menedzser, így a 22 éves játékos ebben az idényben a klub tartalékcsapatában kapott lehetőséget, ahol hat mérkőzésen egy gól fűződik a nevéhez.

Bebé leendő klubjának elnöke, Antonio Silva Campos elmondta, már csak néhány részletben kell megegyezni az angolokkal, mielőtt kölcsönvennék a futballistát. A Rio Ave jelenleg az ötödik helyet foglalja el a portugál élvonalban, hátránya 14 pont az éllovas Benfica mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik