Man. United: Hagyják már békén Rashfordot! – Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.01. 21:28
null
Mester és lecserélt tanítványa (Fotó: Reuters)
Marcus Rashford az első két mérkőzésén négy gólt szerzett a Manchester United felnőttcsapatában (kettőt a dán Midtjylland, kettőt az Arsenal ellen), az elmúlt napokban óriási a médiaérdeklődés iránta – aminek Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere nem örül felhőtlenül.

 

„Még csak tizennyolc esztendős, engedjék meg neki, hogy élje a tizennyolc évesek életét, és mi is igyekszünk a jó irányba terelgetni őt” – mondta Louis van Gaal a Watford elleni szerdai bajnokit felvezető sajtótájékoztatón.

„Egy végtelenül szerény srácról van szó, úgyhogy nem hinném, hogy bármi gond támadna vele – folytatta a holland szakvezető. – Természetesen amikor valakit ennyire felkap a média, fennáll a veszély, hogy hátrányára változik meg, de én bízom benne, hogy ő két lábbal a földön marad.”

„Azért jó lenne, ha a média békén hagyná őt – tért a lényegre Van Gaal. – Nem hiszem, hogy egy tinédzser javát szolgálja, ha újságírók vernek tanyát az otthona előtt meg ilyenek. Túl erős a reflektorfény, és ez könnyen elvakítja az embert. Figyelemre méltó, amit az utóbbi napokban nyújtott, és megértem a kiemelt érdeklődést, de nyugalomra van szüksége, hogy állandósíthassa a formáját.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik