MU: Fletchert megműtötték, ebben a szezonban nem játszhat

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 20:13
null
Fletcher játékára nem számíthat az MU, de a labdarúgó egészsége most mindennél fontosabb (Fotó: Action Images)
A Manchester United futballistája, Darren Fletcher ebben a szezonban már nem léphet pályára. A középpályás gyomorproblémái miatt műtéten esett át, a manchesteri klub ezt követően jelentette be a hírt.

 

Az angol klub tájékoztatása szerint ez tervezett beavatkozás volt, az után, hogy a középpályás a csapattal készült.

„Nagy csalódás a klub és Darren számára is, hogy nem játszhat már ebben a szezonban, de ez a döntés a mi teljes támogatásunkkal született meg a hosszú távú egészsége érdekében. Előre tekintünk, s visszavárjuk a következő szezonra, amikor ezt a problémát már rég a háta mögött hagyta" – áll a Manchester United közleményében.

Mint ismert, a játékosnak fekélyes vastagbélgyulladása volt, ami miatt az orvosok javaslatára tavaly november után szüneteltetnie kellett a futballkarrierjét. Ezután visszatért, december 1-jén a Reading ellen kezdő volt, majd kétszer csereként számított rá Sir Alex Ferguson menedzser.

Fletcher korábban úgy nyilatkozott betegségéről, hogy sosem lesz már olyan az élete és a játéka, mint azt megelőzően.

„Az állapotom már nem fog javulni, meg kell tanulnom ezzel együtt élni. Mindennap egy igazi csata számomra, figyelnem kell a diétára, és szednem kell a gyógyszereket, különben visszatérhet a betegség" – mondta korábban Fletcher.

Sajnos visszatért a betegsége, ezért volt szükség a műtéti beavatkozásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik