Man. United: Bolt továbbra sincs kibékülve Van Gaallal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.14. 10:15
Mint megírtuk, Usain Bolt, hatszoros olimpiai bajnok atléta, a 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcstartója arról álmodik, hogy a Manchester Unitedben futballozhasson, de csak abban az esetben, ha menesztik Louis van Gaal menedzsert. A jamaicai sprinter véleménye az utóbbi időben sem változott meg a holland szakemberrel kapcsolatban.

„Hosszú évek óta a Manchester Unitednek szurkolok, nagyon szívesen játszanék a csapatban, de ha Van Gaal a menedzser, akkor inkább nem – mondta a világ leggyorsabb embere a norvég TV2-nek. – Hullámzó volt a csapat teljesítménye az idényben, kiábrándító.”

„Van Gaal stílusa egészen más, mint a Manchester Unitedé, ő a labdatartásra helyezi a hangsúlyt, míg az MU-hoz inkább a gyors támadófutball áll közelebb. Sok olyan labdarúgó van, aki nem akar a csapathoz szerződni, amíg a holland szakember vezeti a csapatot. A klasszis futballisták egyszerűen nem akarnak nála játszani. Nem azt mondom, hogy rossz edző, de úgy gondolom, nem illik a Manchester Unitedhoz.”

Az MU vasárnap délután a Bournemouth-t fogadja a Premier League utolsó, 38. fordulójában, ám csak akkor végezhet a BL-selejtezőt érő negyedik helyen, ha megnyeri a meccsét, míg a Manchester City kikap a Swansea otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik