Man. United: ajánlatot tettek a gúnyolódó franciáért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.07. 10:16
Francia sajtóértesülések szerint a Manchester United 15 millió eurós ajánlatot tett a Monacónak a korosztályos válogatott balhátvéd, Layvin Kurzawa játékjogáért.

A Le 10 Sport arról ír, hogy a 22 éves futballista szerződtetésével Louis van Gaal menedzser konkurenciát szeretne teremteni Luke Shaw-nak, aki eddig nem tudott olyan teljesítménnyel előrukkolni, amilyet átigazolása után vártak tőle.

Az MU a nyári átigazolási időszakban Marcos Rojót és Daley Blindet is megvásárolta mint védekezésre specializálódott ballábas játékosokat, de az argentin labdarúgóra inkább a védelem tengelyében, míg az Ajaxtól érkező hollandra védekező középpályásként számít Van Gaal.

A francia utánpótlás-válogatott Kurzawa ebben a szezonban még nem talált a kapuba, a legutóbbi idényben azonban 28 bajnokin öt gólt és három gólpasszt jegyzett, ami bizonyítja, hogy előszeretettel segíti a támadásokat.

A Monacóval 2018 nyaráig szerződésben álló, a transfermarkt.de által 5 millió euróra taksált Kurzawa nemrégiben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a svédek elleni U21-es Eb-pótselejtezőn gúnyolódott az ellenfél játékosaival, de végül pórul járt, mert a franciák maradtak alul a párharcban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik