Man. City: tomboló vihar miatt elmaradt a jótékonysági meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 08:53
A Manchester City labdarúgócsapata tegnap jótékonysági serlegmeccsen lépett volna pályára a Houston Dynamo ellen az Egyesült Államokban, de az eseménynek otthont adó Texasra, illetve Oklahomára és Új-Mexikóra lecsapó vihar következtében felázott pályát nem sikerült rendbe hozni a találkozóra.

„Csalódottak vagyunk a meccs eltörlése miatt, sajnáljuk a szurkolókat. Jó mérkőzés reményében utaztunk Torontóból Houstonba, és nem felejtjük el, hogy sok rajongó nagy távolságot tett meg az esemény kedvéért – idézi Manuel Pellegrini menedzsert a Manchester City honlapja. – Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni a Dynamo stábjának az erőfeszítéseikért, sajnáljuk, hogy nem tudtuk lejátszani a mérkőzést.”Manuel Pellegrini menedzsert a Manchester City honlapja. – Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni a Dynamo stábjának az erőfeszítéseikért, sajnáljuk, hogy nem tudtuk lejátszani a mérkőzést.”

Nem ez volt az első eset a héten, amikor a heves esőzések miatt pórul jártak a szurkolók, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati főcsoportjának ötödik meccse után több játékos és rengeteg néző tizenegy órán át a Houston Rockets csarnokában rekedt a tomboló vihar következtében.

A klubok visszafizetik a jegyek árát a károsultaknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik