Man. City: Többre is képes vagyok, csak időre van szükségem - Dzeko

Vágólapra másolva!
2011.02.26. 16:44
Edin Dzeko, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City játékosa a Daily Mailnek adott interjúban elmondta, hogy jobb teljesítményt is képes nyújtani, csak még fel kell vennie a Premier League ritmusát.

„Amikor a Bundesligába kerültem, nem ment túl jól a játék. Hozzá kellett szoknom a bajnoksághoz és a csapathoz is, csak ezután bontakoztam ki. Tudom, hogy a Cityben ezt gyorsabban kell megvalósítanom, de Európa legerősebb bajnokságának egyik topcsapatában játszani óriási motivációt jelent nekem. Sokkal többre is képes vagyok, amit be is fogok bizonyítani” – fogalmazott Dzeko, aki januárban 32 millió euróért szerződött a Wolfsburgtól a Cityhez.

„A Premier League más, sokkal nehezebb, mint a német bajnokság. Minden egyes labdáért küzdeni kell, a bírók pedig nem fújnak le minden apró szabálytalanságot” – tette hozzá a 24 éves támadó.

Dzeko az Európa-ligában két gólt szerzett az Arisz elleni csütörtöki visszavágón, csapata 3–0-s összesítéssel jutott tovább a nyolcaddöntőbe, amelyben a Dinamo Kijevvel csap majd össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik