Man. City: tapogatózás a sötétben, edzőváltás hamarosan?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.13. 12:29
Továbbra sem lehet tudni, hogy marad-e Roberto Mancini az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere. A szigetországi sajtó szerint nem valószínű, az olasz szakvezetőt Manuel Pellegrini válthatja, aki jelenleg a Málaga trénere.

Mancini alatt inog a kispad, különösen a Wigan ellen elveszített FA-kupa-döntő óta. Az olasz tréner elméletileg a Reading elleni keddi bajnokin és a szezonzáró Norwich elleni meccsen is ott lesz a manchesteri csapat kispadján, ám az angol sajtó szerint mégsem, ugyanis 48 órán belül menesztik a klubtól.

Már Mancini utódját is megtalálta a nemzetközi sportsajtó, a Málagát irányító Manuel Pellegrini válthatja az olasz szakembert. A chilei tréner tagadta ezeket a pletykákat.

„Itt és most tagadom, hogy én leszek a Manchester City új menedzsere. Nem írtam alá semmilyen megállapodást” – nyilatkozta a Sevilla elleni bajnoki (0–0) után Pellegrini.

A sztori egyébként már régebbre nyúlik vissza: Pellegrini ügynöke, Jesús Martínez állítólag már áprilisban is tárgyalt a Manchester Cityvel. De vajon milyen hosszúra nyúlik még a történet?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik