Man. City: „Pellegrini sikerre vezetheti a csapatot"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 16:19
Ruud van Nistelrooy, a 2012-ben a Málaga labdarúgócsapatától visszavonult csatár szerint korábbi edzője, Manuel Pellegrini komoly sikereket érhet el a Manchester Citynél, ha végül a chileit nevezik ki a csapat élére.

„Csak a saját tapasztalataimról beszélhetek, de az biztos, hogy mind edzőként, mind emberként nagyszerű Pellegrini. Már a Villarealnál, és a Málagánál is bizonyította, hogy képes egy jó csapatot építeni, ezért szerintem – annak ellenére, hogy én Manchester United drukker vagyok – a Citynél is összehozhat egy nyerő együttest" – mondta a holland a csatár.

Van Nistelrooy a Real Madridnál és a Málagánál is játszott már Pellegrini keze alatt, így jól ismeri a chilei szakembert, akit szerinte nem fog zavarni a nagy nyomás Manchesterben sem.

„Az edzői pályafutása alatt rengeteg tapasztalatra tett szert, így nem gondolom, hogy a nagy elvárások megzavarnák őt. Időre lesz szüksége, de komoly sikereket érhet el Manchesterben" – tette hozzá Van Nistelrooy.

Mint ismert, a chilei érkezését az angol sajtó Roberto Mancini távozása után szinte azonnal kész tényként kezelte, azonban a klubnál még mindig nem jelentették be hivatalosan a chilei szakembert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik