Man. City: most Vieira, az ősztől spanyol edző válthatja Pellegrinit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 11:12
Napról napra bizonytalanabb Manuel Pellegrini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzserének jövője. A L’Équipe információi szerint a szezon végéig Patrick Vieira, a tartalékcsapat vezetőedzője veheti át az irányítást a csapatnál, míg az angol sajtó úgy tudja, Rafael Benítez jöhet egy évre, mielőtt Pep Guardiola ül le a kispadra 2016-ban.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a City a nyáron a Guardiola, Benítez, Ancelotti trió egyikével váltaná Pellegrinit, de az elmúlt hetek pocsék teljesítménye után egyre jobban szorul a hurok a chilei szakember nyaka körül, így a vezetőség előrébb hozhatja a cserét. A Manchester United elleni 4–2-es vereség után telt be a pohár Manszur sejknél, a L’Équipe szerint az U21-es csapatnál dolgozó Vieira ülhet le a kispadra a hátralévő hat bajnoki fordulóban. Korábban beszámoltunk arról, hogy a City a nyáron a Guardiola, Benítez, Ancelotti trió egyikével váltaná Pellegrinit, de az elmúlt hetek pocsék teljesítménye után egyre jobban szorul a hurok a chilei szakember nyaka körül, így a vezetőség előrébb hozhatja a cserét. A Manchester United elleni 4–2-es vereség után telt be a pohár Manszur sejknél, a L’Équipe szerint az U21-es csapatnál dolgozó Vieira ülhet le a kispadra a hátralévő hat bajnoki fordulóban.

Carlo Ancelotti nem hagyja el a Real Madridot, így a Daily Mirror szerint a Napoli vezetőségével összetűzésbe kerülő és a távozás szélén álló Benítez lehet a megoldás a Citynél. A spanyol szakember korábban a Liverpool élén Bajnokok Ligáját, a Chelsea-vel Európa-ligát nyert, és a terveknek megfelelően egy évig irányítaná a manchesteri alakulatot, amely 2016-ban busás ajánlattal csábítaná Angliába Pep Guardiolát, a Bayern München jelenlegi mesterét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik