Man. City: „Hívd el Messit!” – a 7 éves celebdrukker a taxiban Pepnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 17:39
A Manchester City YouTube-csatornája folyamatosan példát mutat a futballkluboknak, hiszen rendre különleges, érdekes és látványos tartalmakkal jelentkezik a videomegosztó oldalon. Új sorozatukban a klub szurkolói ülhetnek be „Pep taxijába”, hogy a nyáron kinevezett menedzserrel váltsanak néhány szót. Első körben a City már nagyon fiatalon híressé vált szurkolója, a hétéves Braydon került sorra.

Rövid összefoglaló készült Guardiola és Braydon közös utazásáról. Ő az a fiú, aki egy szurkolói vonulás közben elénekelt dalnak köszönhetően napok alatt híres lett, nem sokkal később már mérkőzéseket és játékosokat elemzett.egy szurkolói vonulás közben elénekelt dalnak köszönhetően napok alatt híres lett, nem sokkal később már mérkőzéseket és játékosokat elemzett.

A Real Madrid elleni BL-elődöntőt megelőző lelkesítő beszédét érdemes meghallgatni.


Visszatérve a taxihoz: az aranyos meglepődés és köszöntés után becsatolják biztonsági öveiket, és beszélgetni kezdtek a taxi hátsó ülésén. Érintik Guardiola nyelvtudását, megbeszélik, hogy az összes létező trófeát megnyerhetik. Legalábbis megpróbálják.



Braydon szerint a City szurkolói nagyszerűek és boldogok a katalán mester érkezésétől. Sokat esik az eső, de összességében szépek a mindennapok Manchesterben.

A suliban Fernandinho és Gündogan posztján focizó fiú megdicsérte a menedzser remek nyári igazolásait. Erre Pep sejtelmesen csak ennyit mondott: „Várd ki a végét!”

A jelek szerint valami még készül a dúsgazdag klubnál.

A felvétel csúcspontja egyértelműen az a pillanat, amikor Braydon megkéri Guardiolát, hogy hívja fel barátját, Messit, és kérje meg, hogy csatlakozzon a kékekhez. „Ez rendkívül nehéz feladat lenne” – reagált mosolyogva a katalán mester, majd egy közös szelfi után búcsút mondott az ifjú rajongónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik