Man. City: három klub vinné angol válogatott szélsőjüket

Vágólapra másolva!
2012.08.21. 18:11
A Liverpool, a Tottenham és a Sunderland is érdeklődik az angol labdarúgó-bajnokság címvédőjénél, a Manchester Citynél Adam Johnson szerződtetése ügyében.

A Sunderland meg is tette ajánlatát, ám időközben a Tottenham és a Liverpool is kopogtatott, így egyelőre nem tudni, hogy a több játéklehetőségre vágyó 25 éves labdarúgó hol folytatja a pályafutását.

A Middlesbrough-tól 2010 februárjában igazolt Johnson a legutóbbi szezonban csak tíz bajnokin kezdett, és Roberto Mancini most sem ígér számára többet. Az olasz menedzser kifejtette: jó játékosnak, jó srácnak tartja Johnsont, de megérti, hogy többet szeretne játszani, éppen ezért megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a távozása elé.

Angol sajtóértesülések szerint Johnson távozása esetén a City lépéseket tesz majd a Swansea támadója, Scott Sinclair szerződtetése érdekében.

A Citynél úgy számoltak, hogy hamarosan rendeződik Emmanuel Adebayor végleges eladása is. Nos, néhány órán belül, még kedden jött a hír: megszületett az egyezség, a togói támadó, aki eddig kölcsönben erősítette a Tottenhamet, immár végleg a londoniaké.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik