Man. City: Guardiolával mindent megnyerhetnek – Xavi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.22. 18:51
null
Xavi szerint Guardiola és a City sokra viheti együtt (Fotó: AFP)
Pep Guardiolával a Manchester City mindent megnyerhet ebben a szezonban, véli a korábbi Barcelona-irányító Xavi.

 

A City öt fordulót követően két ponttal vezeti a Premier League-et az Everton előtt, Guardiola irányításával pedig mind a kilenc meccsét megnyerte – közte a Steaua elleni két BL-selejtezővel (5–0, 1–0), és a Mönchengladbach elleni BL-meccsel (4–0).

„Pep egy győztes – mondta Xavi a goal.com-nak. – Mindent meg akar nyerni a szezonban, és olyan csapattal, amilyen a Manchester Citynél áll a rendelkezésére, nincs rá ok, hogy ez ne sikerülhetne neki.”

„Triplázott a Barcelonával, és képes egy szezonban három-négy sorozatban is csúcsra vezetni a csapatát. Mindent meg akar majd nyerni. Persze a bajnokság és a Bajnokok Ligája különleges, de az a célja, hogy mindent megnyerjen” – folytatta.

„A Manchester Citynek nincs tartalékcsapata, igazságtalan lenne így nevezni őket. Természetesen Pep változtat majd a hazai kupasorozatokban a felálláson, de akiket a kezdők helyére behoz, azok is világklasszis válogatott játékosok, és ez adja a City erejét. Nem nyerhetsz több trófeát is tizenegy játékossal, ahhoz egy egész keret kell” – zárta gondolatait a korábbi Barca-klasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik