Man. City: Guardiola mondata miatt kiakadt az összes drukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.01.21. 11:04
Rejtély, mi megy a Manchester City labdarúgócsapatánál, annyi azonban biztos, Pep Guardiola jelenleg nem a drukkerek kedvence. Pláne, a legutóbbi nyilatkozata óta…

A Manchester City előző tíz meccséből csupán ötöt tudott megnyerni, nem csoda, hogy a szurkolók elégedetlenek. Ám nem az fáj igazán a fanatikusoknak, hogy a City visszacsúszott az ötödik helyre a tabellán, hanem az, ahogy Pep Guardiola viselkedik.

Futószalagon jönnek a spanyol menedzser furcsábbnál furcsább döntései, legutóbb épp arról lehetett hallani, hogy szívesen elengedné a klub legnagyobb sztárját, a bomba formában lévő Sergio Agüerót.

Most pedig egy nyilatkozattal verte ki a biztosítékot a Tottenham elleni rangadó előtt.

„A Spurs elképesztően jó, aki szereti a futballt, az élvezi nézni a játékukat, így vagyok ezzel én is! A bajnoki címnek pedig már úgyis búcsút intettünk, nem a Tottenham elleni meccsen múlik…” – mondta az Evening Standardnak Guardiola, aki ezzel végképp magára haragította a drukkereket.

A City hátránya a tabellán tíz pont az éllovas Chelsea mögött, és mivel még 17 forduló hátravan, talán érthető, mit kifogásolnak a szurkolók a spanyol fenti kijelentésében…

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek