Man. City: Guardiola még nem döntött Hart jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.01. 17:36
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elmondta, elégedett két kapusával, Willy Caballeróval és Claudio Bravóval, így csak a szezon végén döntenek az Olaszországba kölcsönadott Joe Hart sorsáról.

„Elégedett vagyok Caballeróval és Bravóval, megbízok bennük” – mondta Pep Guardiola a Huddersfield elleni FA-kupa-mérkőzés előtt.Pep Guardiola a Huddersfield elleni FA-kupa-mérkőzés előtt.

Arra a kérdésre, hogy ez azt is jelenti-e, hogy az olasz Torinóban kölcsönben szereplő Joe Hartnak új csapat után kell néznie, Guardiola csak annyit mondott „majd a szezon végén beszélünk vele erről”.

„Öt-hat a nyáron lejáró szerződésű játékosunk van, róluk is az idény végén döntünk majd. Ez természetesen kockázatos, hiszen befuthat értük egy szerződés egy másik csapattól, ezt el kell fogadnunk” – zárta mondandóját a Manchester City menedzsere.

Guardiola szavai ellenére Claudio Bravo állítólag már a távozáson gondolkodik, német lapértesülések szerint a Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig nyári kiszemeltjei közé is bekerült.

ANGOL FA-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ISMÉTLÉS
20.45: Manchester City–Huddersfield Town (II.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik