Man. City: Guardiola elárulta, miért van lakása Münchenben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.28. 11:37
null
Pep Guardiola nagyon megszerette Münchent (Fotó: AFP)
Az angol bajnok Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere, Pep Guardiola a szívébe zárta Münchent. A spanyol szakember három évig (2013–2016) irányította a Bayernt, amellyel háromszor nyert Bundesligát és kétszer Német Kupát. Olyannyira megkedvelte a várost, hogy még mindig lakása van ott.

 

„Megtiszteltetés volt számomra a Bayern Münchennél dolgozni. Egy álom vált valóra – mondta a Bildnek Guardiola. Még mindig emlékszem a napra, amikor megkerestek. Az emlékezetemben élénken élnek a müncheni emberek, a várost miattuk szerettem meg, nem a trófeák miatt. A lakásom még mindig megvan, vannak barátaim, akiket alkalomadtán meglátogatok. A családom is nagyon boldog volt ott. Ez számít nekem igazán!”

„Természetesen az olyan nagy klubok, mint a Bayern München, a Bajnokok Ligája megnyerésére vágynak. Közel jártunk a döntőhöz, az Atlético Madrid ellen különösen. De felejtsék el az eredményeket, felejtsék el, ami történt. Sohasem fogok rosszat mondani a klubról. A Bayern fontos része volt az életemnek.”

Guardiola volt klubja, a Bayern és jelenlegi csapata, a Manchester City magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze az Egyesült Államokban zajló felkészülési tornán (ICC).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik