Man. City: „Rómáig futna, még a fizetését is csökkentené!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.29. 13:21
Miralem Pjanic, az AS Roma labdarúgócsapatának bosnyák középpályása szerint honfitársa, a Manchester Cityt erősítő Edin Dzeko mindent megtesz, hogy a „farkasokhoz” szerződjön.

Mint arról beszámoltunk, egybehangzó angol lapértesülések szerint Edin Dzeko a nyáron búcsút int Manchesternek. A 2014–2015-ös idényben Manuel Pellegrini menedzser által gyakran mellőzött bosnyák támadóért korábban a Liverpool és az AS Roma jelentkezett be.egybehangzó angol lapértesülések szerint Edin Dzeko a nyáron búcsút int Manchesternek. A 2014–2015-ös idényben Manuel Pellegrini menedzser által gyakran mellőzött bosnyák támadóért korábban a Liverpool és az AS Roma jelentkezett be.

„Dzeko minden követ megmozgat, hogy hozzánk szerződhessen, legszívesebben Rómáig futna. Beszéltem vele, a fizetése sem jelent problémát, a klub kedvéért hajlandó csökkenteni a bérét” – árulta el a romanews.eu-nak Pjanic.

A 29 esztendős Dzeko a legutóbbi szezonban 22 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben, ezalatt négy gólt szerzett. A csatár piaci értékét a transfermarkt.de 24 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik