Man. City: Dzeko marad, igazolni nem akarunk - Pellegrini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.31. 12:37
null
Pellegrini a jövőben is számol Edin Dzekóval (Fotó: Action Images)
Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere együttese legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, egyelőre nem tervezik egyetlen futballista szerződtetését sem a téli átigazolási időszakban, Edin Dzeko pedig 2014-ben is a manchesteri égszínkékeknél fog futballozni.

„Dzeko maradása egyetlen másodpercig sem volt kérdés. A decembert nézve tisztán látszik, hogy ő az egyik legjobb játékosunk, így az eladása sem vetődött fel" – reagált a támadó távozásáról szóló pletykákra a sajtótájékoztatón Manuel Pellegrini.

A chilei menedzser együttese átigazolási terveiről is szót ejtett, és elmondta, egyelőre nem tervezik újabb futballista szerződtetését.

„Természetesen az átigazolási időszak minden csapatnak jó lehetőség a kerete megerősítésére, de mi jelenleg nem foglalkozunk ezzel, hiszen elégedettek vagyunk a játékosainkkal" – tette hozzá Pellegrini.

A tabella második helyén álló City a Premier League következő fordulójában, január 1-jén 13.45 órakor a Swansea City ellen lép pályára idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik