Man. City: dupla igazolással vigasztalódhatnak a szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.21. 13:54
null
Fred az ősszel már játszott a Manchester City ellen (Fotó: AFP)
A goal.com úgy tudja, a Manchester City vezetői a januári átigazolási tervekről egyeztettek Txiki Begiristain sportigazgató társaságában a szombati bajnokit megelőzően.

 

A bajnokságot utcahosszal vezető manchesteri együttes Alexis Sánchez megszerzéséről ugyan lecsúszott, azonban nagyon úgy tűnik, hogy így sem marad új januári érkező nélkül a klub.

A hírek szerint a két kiszemelt a Cityvel már korábban is többször szóba hozott duó, a West Bromwich Albion, védője, Jonny Evans, valamint a Sahtar Doneck középpályása, Fred.

Evansnek másfél év van hátra a jelenlegi szerződéséből, Alan Pardew menedzser decemberben elismerte, felkészültek arra, hogy elengedjék csapatkapitányukat, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte. Az Arsenallal is szóba hozott bekkért 30 millió eurót kér a West Brom, és bár egyes források szerint már megegyeztek egymással a klubok, a megbízhatóbb oldalak – a Sky Sports és a BBC – arról írnak, hogy még zajlanak a tárgyalások.

Ami Fredet illeti, a 24 esztendős brazil középpályás szerződtetése szintén nem új keletű ötlet a manchesterieknél, Pep Guardiola a 32 éves Fernandinho utódját látja a válogatott futballistában. A Citynél bíznak abban, hogy még januárban sikerül nyélbe ütni az üzletet, ennek ellenére a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy Fred csak nyáron költözik Manchesterbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik