Man. City: elképesztő pénzszórás – ez Guardiola 3 éves terve?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.07. 09:17
null
Messi csak egy a listán… (Fotó: Reuters)
Irány Anglia! Az egyetlen, amit biztosan tudunk Pep Guardiola jövőjét illetően, hogy a Bayern Münchentől távozó spanyol szakember a Premier League-ben folytatja. A britek azonban ennél már jóval többet tudnak. Vagyis inkább sejtenek…

„A Premier League-ben szeretnék dolgozni, ezért nem hosszabbítottam szerződést Münchenben” – jelentette ki Guardiola, a mondata pedig azonnal beindította a brit pletykagyárat.

Az angolok biztosra veszik, bár papíron több csapat is képben van, Guardiola a Manchester Citynél köt ki, a kérdés már csak az, kiket visz magával a klubhoz.

A pénz miatt biztosan nem kell aggódnia az edzőnek, ha valóban az égszínkék manchesteri alakulatot választja, így már a The Sun Guardiola-kívánságlistája nem is olyan őrültség, mint amilyennek elsőre tűnik.

A legkézenfekvőbb opció Lionel Messi megszerzése, erről nem az angol bulvárlap írt először. És mint mondtuk, a pénz nem akadály… A beszámolók szerint a kékek heti 800 ezer fontos (átszámolva ez havi 1.4 milliárd magyar forintos fizetésnek felel meg) bérrel költöztetnék Angliába a gránátvörös-kékek tízesét.

Az argentin klasszis mellett állítólag még három név szerepel a listán, őket szeretné az elkövetkezendő három évben Manchesterbe csábítani Guardiola.

A Barcelona ikonja mellett a Bayern München bekkje, David Alaba, a Juventus ásza, Paul Pogba, valamint másik kedvence, Gerard Piqué érkezhet új csapatához.

Legyünk őszinték, ennél hihetetlenebb transzfereket is behúzott már a Manchester City, ha pedig Guardiola kezébe kerül az aranytojást tojó számlaszám, nincs megállás…

Ez lesz a Manchester City kezdőcsapata három év múlva? (Fotó: thesun.co.uk)
Ez lesz a Manchester City kezdőcsapata három év múlva? (Fotó: thesun.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik