Man. City: Biztosan megvédjük bajnoki címünket - Agüero

Vágólapra másolva!
2012.11.23. 14:59
null
Agüero formáján is nagyban múlik a Man. City eredményessége (Fotó: Action Images)
Bár a Manchester City labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában elvérzett – egy forduló még van a csoportkörből, ám már nem juthat tovább az angol csapat –, Sergio Agüero biztos benne, hogy a bajnokságban megvédik elsőségüket.

„Biztos vagyok benne, hogy megvédjük a címünket – nyilatkozta Agüero. – Mindenki minket akar megelőzni, de mi vagyunk a bajnokok, így ez normális. Nem lesz azonban könnyű dolguk, mivel csapatként fejlődünk, és minden egyes alkalommal, amikor játszunk, egyre jobban megismerjük egymást. Igaz ugyan, hogy az előző szezonhoz képest nem vagyunk annyira gólérzékenyek, kevesebbszer találunk be, ám a Premier League tabellája másról is árulkodik. Arról, hogy nagyon nehéz minket legyőzni, az élen vagyunk, jól védekezünk, szóval nem lehetünk olyan nagyon rosszak, nemde?”

A 24 éves argentin csatár szerint elsősorban a sérülések miatt teljesítettek gyengébben a szezon elején.

„A fontos játékosainkat sújtó sérüléshullám hátráltatott minket. David Silva, Zabaleta, García, Lescott, Richards, Maicon, Barry, Nasri, Milner, jómagam – nem könnyű, ha ezek a játékosok egyszerre dőlnek ki. A legutóbbi idényben kevés sérültünk volt. Ezen nehézségek ellenére is jól szerepelünk, márpedig ez azt mondatja velem, hogy a java még csak ezután jön, és képesek leszünk a tavalyi formánkat hozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik