Man. City: Bayern-játékos jöhet Sané helyére – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.17. 11:31
null
Nyáron véget érhet Kingsley Coman müncheni kalandja? (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City szívesen látná soraiban Kingsley Comant, ha Leroy Sané a Bayern Münchenbe szerződik – írja a Sky Sports.

 

Ismét egyre többet lehet hallani arról, hogy a német válogatott játékos visszatér a Bundesligába azután, hogy felépül sérüléséből. Mint ismert, Sanét már idén nyáron leigazolta volna a Bayern, de a futballista az angol szuperkupa-mérkőzésen megsérült, ezt követően pedig elhaltak a tárgyalások.

Egy esetleges jövő nyári transzfer azt is jelentené, hogy a manchesteri gárdának helyettesre lenne szüksége, ráadásul úgy tűnik, pont egy jelenlegi Bayern-játékos pótolhatná a szélsőt.

Pep Guardiola egy idényen keresztül dolgozott már Németországban a francia játékossal, az akkor 19 éves Coman 23 élvonalbeli meccsen négyszer talált be és hat gólpasszt osztott ki.

A 2023-ig élő szerződéssel rendelkező támadó a jelenlegi kiírásban eddig 16 tétmeccsen lépett pályára, három gólja mellett öt asszisztja van a bajor klubban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik