Man. City: Barcelona, figyelem! 71 milliót adnának Pogbáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.05. 09:17
null
Vajon Pogba a nyáron búcsút int Torinónak? (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester City hamarosan 71 millió fontos ajánlatot tesz Paul Pogbáért, a Juventus középpályásáért.

 

A nemzetközi sportsajtóban felröppent hírek alapján a Barcelona vezeti a 22 éves játékosért folyó versenyfutást, a két klub képviselői már személyesen is egyeztettek egymással.

A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta nemrégiben elmondta, a katalánok első, 57 millió fontos (80 millió eurós) ajánlatát visszautasították, mondván, Pogba nem eladó. Kérdés, az olasz klub vezetői a Manchester City megkeresésére is nemet tudnak-e mondani.

Az átigazolási ügyekben „rendre jól értesült” Mirror szerint a Manchester City brit rekordot jelentő 71 millió fontos ajánlatot tesz a Juventusnak, míg Pogbának heti 240 ezer fontos (több mint 105 millió forintos) fizetést biztosítana.

A Sunday Telegraph úgy tudja, az angol klub akkor sem esik kétségbe, ha meghiúsul Pogba szerződtetése. Figyelme ekkor a Wolfsburg támadó középpályására, Kevin De Bruyne-re irányulna, akiért 50 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni.

Arról nem beszélve, hogy a Manchester City még Raheem Sterling megszerzéséről sem mondott le…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik