Man. City: Amerikába nem, haza nem, kiesés ellen nem - Vieira küzd

Vágólapra másolva!
2011.04.19. 14:08
Patrick Vieira, a Manchester City labdarúgója előbb szeretne az első négy között végezni az angol bajnokságban, aztán megnyerni az FA-kupát, és majd az idény végén eldönti, hogy visszavonul-e. Még nem feltétlenül szeretne.

„Nagy csalódás lenne, ha elveszítenénk a kupadöntőt, vagy ha nem harcolnánk ki a Bajnokok Ligája-indulást" – mondta a francia játékos a Radio Monte Carlónak, amelynek munkatársa a közelgő visszavonulásról is faggatta.

„Sok szempontot kell mérlegelni egy ilyen döntés előtt, majd jövőre meglátjuk. Egyelőre van kedvem a játékhoz. Harmincöt évesen szerencsét próbálni Amerikában vagy valahol máshol, nem nagyon izgat, mint ahogyan a bennmaradásért sem szívesen harcolnék már sehol. Az Arsenal és a Manchester City után nehezen képzelek el magamnak másik angol csapatot is. Ezek után sok választásom nem marad, ugyebár..." – morfondírozott Vieira, aki egyvalamit kategorikusan kizárt: a Franciaországba való visszatérést.

„Sok mindent megértem már a futballban, nyertem, vesztettem, sírtam eleget... Ha kialszik bennem a tűz, és nem lesz egyetlen erős klub sem, amely motivációt jelentene még, békével teszem le a lantot" – mondta a középpályás, akinek az idény végén lejár a szerződése, és akit bevallottan fáraszt már a szerda, szombat, szerda játékritmus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik