Man. City: „Agüero mozogni sem tud, nagyon rossz a helyzet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.03. 16:13
Felettébb érdekes dolgokat lehet hallani az argentin sajtóból – Sergio Agüero, a Manchester City sztárfutballistája állítólag még csak mozogni sem tud a hétvégi autóbalesete után.

Mint ismert, autóbalesetet szenvedett Sergio Agüero csütörtök éjszaka Amszterdamban. A támadó eltörte a bordáját, ami miatt akár két hónapot is kihagyhat.autóbalesetet szenvedett Sergio Agüero csütörtök éjszaka Amszterdamban. A támadó eltörte a bordáját, ami miatt akár két hónapot is kihagyhat.

Noha Agüero a baleset után a közösségi oldalán mindenkit megnyugtatott, hogy rendben van, most Donato Villani, az argentin labdarúgó-válogatott csapatorvosa azt mondja, a támadó egyáltalán nincs jó állapotban – Villani azután árult el részleteket, hogy maga is meglátogatta Agüerót.

„Nagyon rossz hangulatban van, mivel ég a vágytól, hogy pályára léphessen és játsszon. Agüero még csak a házában sem tud mozogni, nem képes beszállni az autójába, mint ahogy kiszállni sem tud. Az igazság az, hogy amit én láttam, azok alapján nagyon rossz bőrben van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik