Man. City: Agüero mégsem tér vissza a vártnál hamarabb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.23. 17:02
Bár korábban úgy tűnt, hogy Sergio Agüero, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgója a vártnál hamarabb visszatérhet a sérülése után, Manuel Pellegrini megerősítette, még legalább egy hónap pihenő vár rá.

A góllövőlistát 14 találattal vezető argentin csatár december 6-án, az Everton elleni találkozón szenvedett térdsérülést. Az első jóslatok arról szóltak, kénytelen másfél-két hónapot kihagyni, ám a pozitívabb hozzáállású megítélés szerint volt rá esély, hogy már január elején újra csapata rendelkezésére álljon.

Manuel Pellegrini azonban legfrissebb nyilatkozatában elmondta, Agüero visszatérése még nem időszerű.

„A sérültjeinkkel ugyanaz a helyzet, mint eddig. Sergio Agüero, Edin Dzeko, Sztevan Jovetics és Vincent Kompany sem léphet pályára pénteken – mondta Pellegrini.– Elképzelhető, hogy Jovetics és Kompany a hétvégén visszatér, de Dzeko és Agüero nem lesz bevethető állapotban január végéig.”

A chilei menedzser Frank Lampard helyzetéről is szólt. A City szeretné, ha elhalaszthatnák a középpályás visszatérését a New York City FC-hez, ahonnan kölcsönbe érkezett az angol klubhoz.

„Lampard nagyon fontos számunkra, remélem, velünk marad.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik