Liverpool: „Wenger! Adj neki annyi pénzt, amennyit akar!”

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 21:41
null
Wright szerint Wengernek azonnal cselekednie kell (Fotó: Reuters)
Ian Wright, az Arsenal labdarúgócsapatának legendája úgy véli, akármennyit is szeretne keresni Raheem Sterling, a Liverpool szélsője, azt meg kell adniuk a londoniaknak.

Raheem Sterling helyzete nem egyszerű Liverpoolban. A „vörösök” egyik legjobbja képtelen megállapodni a vezetőséggel, így továbbra sem hosszabbította meg 2017 nyarán lejáró szerződését.

Brendan Rodgers ennek ellenére biztos benne, Sterling a Poolnál marad, ahogy mondta: „Nem megy sehova a nyáron. Koncentráljon a futballra!”

Ennek ellenére Ian Wright, az Arsenal ikonja szerint kedvenc klubjának van esélye a játékos megszerzésére, de ehhez fel kell törni a malacperselyeket.

„Pont egy ilyen tehetségre van szüksége a klubnak, le kell csapni rá azonnal” – mondta a goal.com-nak Wright.

„Leegyszerűsítem, Arsene, ugorj át Liverpoolba, menj oda Sterlinghez, és adj neki annyi pénzt, amennyit csak akar! Egy ilyen játékosra fel lehet építeni egy egész csapatot, kár lenne elszalasztani egy ekkora lehetőséget” – mondta az angol ikon honfitársáról, aki sajtóhírek szerint heti 150 ezer fontot (63 millió forintot) szeretne keresni.

„Mégis mi rossz van abban, hogy ennyit akar? Igaza van, fiatal, a lába előtt hever a világ. Felesleges olyan mondatokkal dobálózni, hogy »csak a futballra koncentrálok, akár ingyen is játszanék«, ugyanis akkor egy nap majd kopogtat a Real Madrid az ajtón, kifizeti a kivásárlási árát, és az általa kért fizetés negyedét adja csak, hiszen ő azt mondta, nem érdekli a pénz…” – fogalmazott Wright.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik