Liverpool: Sem a világ legjobbja, sem bolond nem vagyok – Klopp

Vágólapra másolva!
2018.10.05. 17:27
null
Klopp nem aggódik Szalah miatt (Fotó: AFP)
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere továbbra sem aggódik Mohamed Szalah formája miatt, aki a jelenlegi szezonban tíz tétmeccsen még csak három gólnál jár.

„Senki sem várta tőle, hogy öt-hat meccs alatt lőjön tíz gólt. Ugyanolyan keményen dolgozik, akárcsak az előző idényben, az egyetlen dolog, ami megváltozott, hogy sokkal többet kérdeznek felőle. Legutóbb kiváló szezonja volt, ami egyúttal nagyon kellemes meglepetést is jelentett, míg idén eddig nincsenek olyan kimagasló mutatói, de ez rendben van" – vette védelmébe Jürgen Klopp, a Liverpool mestere Mohamed Szalahot.

Az egyiptomi támadó a 2018–2019-es évadban tíz tétmérkőzésen három gólt és két gólpasszt jegyez.

„Kicsit olyan a helyzet, mint amikor nyerünk zsinórban háromszor és a sajtó szerint én vagyok a világ legjobb edzője. Aztán esetleg nem nyerünk három meccsen egymás után, s rögvest bolond vagyok, aki semmit sem tud a labdarúgásról. Nyilvánvalóan nem igaz egyik sem. Nem aggódom Szalah miatt" – jelentette ki Jürgen Klopp.

A Liverpool a hétvégén a Manchester Cityt fogadja az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyolcadik fordulójában. A City jelenleg csupán jobb gólkülönbségével vezet a tabellán a Mersey-partiak előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik