Liverpool: Rodgers felásatja a pályát, nem kedvez az egyérintőnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 13:29
Brendan Rodgers, az angol Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere részben az Anfield gyenge minőségű talajának tudja be gyengébb szereplésüket, és a jövő nyárra tervezett nagyobb átalakítást követően olyan gyepszőnyeget vizionál, amely kedvez együttese gyors, egyérintős játékának.

„Nyáron új borítást kap a pálya, ami segít majd gyorsítani a játékunkat. Amin most játszunk, már régi, elhasználódott talaj, ami hátrányt jelent számunkra, hiszen nem kedvez az egyérintőnknek" – mondta a menedzser, aki utalt arra, hogy hiába szembesülnek már egy ideje ezzel a problémával, a sűrített tempójú klubszezon alatt lehetetlen vállalkozás gyepszőnyeget és talajt cserélni, mert az időbe nem fér bele.

A liverpooliak az előző idényben végig versenyben voltak a bajnoki címért, és csak a hajrában csúsztak le róla. Hazai mérlegük alapján szintén a második helyen zártak, 19 meccsükből 16-ot nyertek meg, egyszer játszottak döntetlent, és kétszer szenvedtek vereséget. Gólkülönbségük (53–18) kimondottan impozáns volt. Ellenben most a BL-kvalifikáció is távol áll tőlük, kilenc hazai fellépésükön nincs ötvenszázalékos mérlegük! Háromszor győztek, négyszer játszottak döntetlent, és kétszer kikaptak, csupán kilenc gólt szereztek, miközben nyolcat kaptak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik