Liverpool: Reina véget vetett a találgatásoknak, maradni szeretne

Vágólapra másolva!
2011.05.13. 15:59
Pepe Reina, a Liverpool spanyol világ- és Európa-bajnok labdarúgója véget vetett a hosszú idők óta tartó spekulációknak távozását illetően, és elmondta, már alig várja a következő idényt Kenny Dalglish irányítása alatt.

Mint ismeretes, az elmúlt hetekben a Liverpoolt több kapussal is szóba hozták, legutóbb épp a francia Nicolas Douchez neve vetőüdött fel lehetséges érkezőként Pepe Reina helyére. A spanyol kapus pénteken, a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában cáfolta, hogy távozna a „vörösöktől". Nicolas Douchez neve vetőüdött fel lehetséges érkezőként Pepe Reina helyére. A spanyol kapus pénteken, a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában cáfolta, hogy távozna a „vörösöktől".

„Már alig várom a következő idényt – kezdte Reina. – Örömteli hír volt számunkra, hogy Kenny Dalglisht és Steve Clarke-ot is véglegesítették. Jó úton haladunk és optimisták vagyunk a jövőt illetően."

„Nyilván decemberben és januárban voltak kételyeim a Liverpool jövőjét illetően, hiszen akkor a közelébe sem voltunk annak, ahol most tartunk. Úgy gondolom, hogy jó döntéseket hoztunk, és mindenki láthatja a különbséget. Mindannyian nagyon várjuk a következő szezont, de előbb vasárnap be kell fejeznünk azt a munkát, amit elkezdtünk. Ha legyőzzük a Tottenhamet, biztossá válik az ötödik helyünk, így indulhatunk a nemzetközi kupában" – tette hozzá Reina.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik