Liverpool: Reina cáfolja, hogy a Barcelonához szerződne

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 10:37
A Liverpool labdarúgócsapatának spanyol légiósa, Pepe Reina kategorikusan tagadja, hogy nevelőegyesületéhez, a Barcelonához igazolna. Mint mondta: jól érzi magát angol klubjában és a Premier League-ben, főként, ha egyik nagy szomorítója, Gareth Bale meg távozik a PL-ből.

„Ha bárki arról beszél, hogy én a Barcelonához igazolok, az csak spekuláció lehet, semmit más – nyilatkozta Reina. – Kaptam a Liverpooltól egy szerződéshosszabbítási ajánlatot, és nagyon boldog vagyok itt."Reina. – Kaptam a Liverpooltól egy szerződéshosszabbítási ajánlatot, és nagyon boldog vagyok itt."

A kapus beszélt Gareth Bale és a Real Madrid esetleges közös jövőjéről is, legalábbis egyedi, saját szemszögéből.

„Nem lennék boldogtalan, ha Bale a Real Madridhoz menne, már egy csomó problémát okozott nekem."

Viszont csapattársa, Luis Suárez spanyolországi szerződését illetően meg azt találta mondani: „nem tudom elképzelni, hogy ő a Primera Divisiónban játszik, úgy gondolom, Liverpoolban marad".

A 30 éves kapust 2016-ig köti megállapodás a Liverpoolhoz – 2005-ben került az anfieldiekhez –, míg a 31 éves Víctor Valdés korábban 2014-ig kötelezte el magát a Barcelonához, de amint arról korábban már beszámoltunk: a szerződéshosszabbításra egy hónapja nemet mondó hálóőrről hazájában azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy nem tölti ki a kontraktusát, és a mostani szezon végén távozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik