Liverpool: PL-klasszis lehet(ett volna) Coutinho utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.07. 07:40
null
Nagyon úgy néz ki, hogy a Liverpool nem Mahrezzel pótolja Coutinhót (Fotó: AFP)
Bár bombaként robbant hír, mely szerint a Liverpool labdarúgócsapata Rijad Mahrezzel pótolja az FC Barcelonához távozó Philippe Coutinhót, megbízható források szerint a Pool nem készül ajánlatot tenni a Leicester City szélsőjéért.

 

Az algériai klasszis Liverpoolhoz való szerződéséről a beIN SPORTS francia részlege számolt be szombat este: a portál azt is tudni vélte, hogy a Pool 55 millió eurót fizet Mahrezért, aki négy évre ír alá, és vasárnap esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd bejelentik az üzlet létrejöttét.

A Sky Sports ugyanakkor saját forrásokra hivatkozva cáfolta azt, hogy a Pool a Leicester City játékosával pótolná a Barcelonához távozó Philippe Coutinhót. Az angol oldal hozzáteszi, hogy Jürgen Klopp valóban szeretne a brazil futballistához hasonló kreatív játékost szerződtetni, de valószínűleg nem Mahrez lesz az a labdarúgó. A két klub között nem történt kapcsolatfelvétel az ügyben, ráadásul a Sky szerint a Leicester sokkal többet kérne 55 millió eurónál a 2016-ban bajnoki címet szerző csapat egyik kulcsemberéért.

Coutinho 120 millió euróért (37 milliárd forintért) kerül a katalán klubhoz, a Barcelona ezen felül további 40 millió eurót fizet az angoloknak egyéb feltételek teljesülése esetén, így a Liverpoolnak igencsak bő keret áll a rendelkezésére ahhoz, hogy pótolja a klasszist, még úgy is, hogy 79 millió eurót már elköltött januárban Virgil van Dijkra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik