Liverpool: ő lesz Klopp első szerzeménye új csapatánál?

Vágólapra másolva!
2015.10.09. 17:35
Angol lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának új menedzsere máris megnevezte azt a játékost, akit elsőként meg akar szerezni.

Mint arról írtunk, megtartotta tartalmas, bemutatkozó sajtótájékoztatóját Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának új menedzsere. A német szakembert csütörtök este jelentette be Brendan Rodgers utódjaként a Liverpool.megtartotta tartalmas, bemutatkozó sajtótájékoztatóját Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának új menedzsere. A német szakembert csütörtök este jelentette be Brendan Rodgers utódjaként a Liverpool.

A „Normal One” sajtóhírek szerint a vezetőséggel folytatott trágyalások során kikötötte, csak akkor vállalja az állást, ha szabad kezet kap az átigazolásokat illetően.

A The Guardion állítja, a Pool erre rá is bólintott, Klopp pedig máris megnevezte azt a játékost, aki a kívánságlistája élén áll.

A britek arról írnak, korábbi dortmundi kedvencét, Neven Szuboticsot akarja elsőként az Anfield Roadra csábítani a német mester.

A szerb hátvéd szerződése 2018-ban jár le a BVB-nél, piaci értékét a transfermarkt.de 14 millió euróra becsüli.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik